Sibuknya lah sejak akhir-akhir ni sehingga tak sempat langsung nak update blog.

Just wanna say thank you to my sweetheart; isteriku tercinta yang menghadiahkan sebuah percutian ringkas tapi penuh bermakna sempena ulangtahun hari lahir ku yang ke-30 baru-baru ini. Dia nak suruh luangkan masa lebih untuk famili lah tu :-) mana taknya, hari biasa kerja, malam recording, sabtu ahad pulak show... :-)

Alhamdulillah, sempat jugak meluangkan masa optimum dengan isteri dan anak-anak di tempat percutian yang hampir dengan KL ni. Lebih kurang sejam je dari rumah ana. Tempatnya mungkin tak berapa dikenali, tapi alhamdulillah, sgt sesuai utk percutian menenangkan minda sambil beraktiviti sihat, sebab di sini ada mata air panas.

Just nak kongsi gambar-gambar (ni pun ambik dari facebook my wife :-) )



















|
8 Responses

  1. Kamsiah Says:

    salam
    bg kita sbg ibubapa..kdg2 leka dgn urusan dunia yg tak pernah habis...terkadang alpa dgn kehendak dan keperluan ahli keluarga,terutama anak2 kecil....
    sesekali membawa mereka beriadah,bercuti..jelas terpancar kegembiraan diwajah...


  2. Shahrul Says:

    assalamulaikum..saya nak tanya pasal dvd doa dan wirid selepas solat tu..ada sekali ngan text x?sbb sy nk hafal..saya suka sgt doa tu



  3. Cempaka Hati Says:

    boleh saya tau kat mana location percutian ni.. menarik je nmpk..


  4. Iwanski Says:

    keluarga bahagia..


  5. ummu Says:

    assalamualaikum Hazimin
    comel anak2 hazimin
    keluarga adalah tunggak kejayaan kita,kan.


  6. ummu Says:

    Tempat ni di Perak, kan?erm, rasanya kalau tak salah tempat ni di bawah seliaan Felda


Blog Widget by LinkWithin