Assalamualaikum...


Sekian lama tak update blog ni lantaran kesibukan yang teramat menguruskan rakaman Iqra' dan Adikku Sayang 2. Siap je rakaman Iqra' 2 minggu lepas, terus sambung dengan rakaman album Adikku Sayang 2. Tak sempat nak break.


































Namun, alhamdulillah, tercapai juga hasrat nak menerbitkan album belajar Iqra' yang selama ni didominasi oleh penerbit cina. Kumpulan Asy-Syakirin yang pernah memenangi kategori kumpulan nasyid kanak-kanak dalam NMI merupakan 'talent'nya. Diorang ni, memang meriah, nakal(bijak) dan pandai-pandai semuanya. Seronok betul tengok kerenah diorang waktu recording.















Kumpulan Adikku Sayang pulak, kali ni album mereka lebih matang sikit dari yang dulu, tapi still untuk kanak-kanak. Sebab diorang ni pun dah nak meningkat remaja. Walaubagaimanapun, tahniah kepada calon UPSR Adikku Sayang yg berjaya dapat 5A dan 4A dalam UPSR yang lalu...














Dalam kesibukan rakaman tu, sempat jugak ofis IRSB buat sambutan hari kelahiran ana 7 hb 11 yg lalu, sekali dengan majlis menyambut staf baru IRSB; Abang Ito Lara. Terima kasih kepada semua yang menjayakannya... Terima kasih juga buat Isteri ana yang tercinta, kerana menghadiahkan ana Jam Tangan Kiblat (dah lama nak beli jam ni, senang nak solat masa travel), dan buat sheikh fairus yang accident waktu terlibat dalam 'komplot' membeli hadiah ana secara rahsia ni. :-) Ana dengar cerita, warga KTI yang datang meeting hari tu, konon2nya nak buat surprise jugak, tapi diorang tak bawak kek, ingatkan IRSB ada beli kek hari tu. :-) Takpelah, yang penting ingatan dan doa antum semua. Jazakumullahu Khairal Jaza'















Seterusnya, tahniah buat akhi Mie dan isterinya, atas majlis yang berlangsung baru-baru ini, juga tahniah kerana bakal menjadi Ayah dan Ibu. Sempat jugak ana dan keluarga menghadiri kenduri beliau di Felda Tementi, Pahang. Terima kasih atas layanan istimewa, ikan patin masak tempoyak tu memang best!!!
|
Blog Widget by LinkWithin